Winterbieren
Tricky Tripel - Gebrouwen door Vrouwen
Gebrouwen door Vrouwen Tricky Tripel is een zware jongen. Het is een vol biertje waarin veel mout is verwerkt. De Tripel is een ambachtelijk bier en een recept van het allereerste uur. Hij is zo lekker dat het tricky kan zijn, dus zorg dat je hem de baas blijft!
Gluh Weizen - Gebrouwen door Vrouwen
Glüh Weizen is een donker witbier van 6,5% met de kruiden van glühwein. Après-ski in eigen land: Jetzt geht los!
Thai Thai - Oedipus
We wilden een tripel maken met een spannende Thaise twist. Daarom hebben we citroengras, galanga, korianderzaad, rode peper en sinaasappelschil toegevoegd. Alle ingrediënten samen maken van dit bier een heerlijk kruidig bier met een wat hoger alcoholpercentage.
Ijndejaars - Brouwerij 't IJ
Ijndejaars is kruidig & verwarmend. De smaak is een kruidige balans tussen caramel, citrus en lichtbittere hop. Ieder jaar een tikkeltje anders van smaak. Brouwerij ’t IJ brouwt sinds 1985 karakteristiek Amsterdams speciaalbier. Van een kleinschalig initiatief met een dubbel en tripel in de Belgische traditie, groeide Brouwerij ’t IJ tot een moderne brouwerij met een breed smakenpallet. Alle bieren hebben hun eigen smaak en karakter en daarbij worden er meerdere keren per jaar een nieuwe special gebrouwen. Zowel in deze als in alle andere bieren van ’t IJ proef je altijd een vleugje Amsterdamse eigenzinnigheid.
Darkness - DAVO
Het onwettige kind van een Dubbel en een Stout. Met de intense smaak van gebrande mouten en het verfijnde aroma van karamel.
Oesterstout - Schelde Brouwerij
Robuuste stout vol donker fruit en karamel met een rijke bitterheid van hop en geroosterde mout.
Apres Kieviet - Bird Brewery
Dit donkere, kruidige bier is perfect voor de koude winterdagen. Door Oak Aging komt er een flinke dosis kruidigheid en warmte van Jägermeister bij, dat maakt deze special extra bijzonder! Zet je favoriete muts op, knal de Aprés Ski hits uit de speakers en waan je volledig op de piste!
Noordewiend - Texels brouwerij
Noorderwiend van de Texels Bierbrouwerij is een robuust winterbier gebrouwen met gedroogde citrusschillen en diverse soorten gerst, geoogst op Texel zelf. Noorderwiend komt het beste tot zijn recht bij een drinktemperatuur van 10 graden Celsius en is een geweldige combinatie met winterse stamppotten.