Pillar & Post Pinotage-Shiraz SD 0,75L

image

Artikelnummer 474406
Land van herkomst Zuid-Afrika
Wijnsoort Stille Wijn Rood
Stijl Rood rond & elegant
Druif Pinotage
Importeur De Klok Dranken
Inhoud 0,750 L
Consumenteneenheid Fles Schroefdop
Alcoholpercentage 14.0

Smaakomschrijving: Rijpe frambozen en wat peperkruid in de neus. De smaak is zacht, sappig en rond met elegante tannines en veel bessen.

Gerecht: Hazenpeper in de rode wijn gemarineerd, gestoofd met venkel en Friese kruidkoek, geserveerd met polenta. De geuren van deze combinatie zijn overweldigend. Pruttelend vult de geur van de hazenpeper de kamer maar zodra de fles van Pillar & Post opengaat ruikt het naar rijpe frambozen en peperkruid. Zachte en sappige smaken, gelukkig hoeven we niet te kiezen.

Herkomst: Pillar & Post is afkomstig van het wijnhuis Stellenrust, een van de grootste familiebedrijven, gevestigd in Zuid-Afrika. Stellenrust werd opgericht in 1928 en produceert sindsdien enkele van de meest kwaliteitsvolle wijnen die de Stellenboschregio in Zuid-Afrika te bieden heeft. Het domein bestaat uit ongeveer 400ha (200ha beplant) waarvan de helft zich uitstrekt over het Golden Triangle-gebied van Stellenbosch, dat internationaal erkend wordt voor de beste rode wijn uit Zuid-Afrika. De andere helft ligt hoog in de Bottelary Hills, gekend voor zijn koele klimaat en zeebriezen die in de late namiddag binnenwaaien uit Kaapstad en zorgen voor uitstekende witte en rode wijnen.

Vragen over dit product? Bel 085 - 0471900